Labory Komanda

Mūsų komandoje dirba profesionalūs ir patyrę specialistai - dirbame ir tobulėjame dėl Jūsų ir Jums!

Valentina

Pardavimų vadybininkė

Turiu daugiau nei trijų metų patirties su įvairių kosmetologijos aparatų pardavimais. Domiuosi kosmetologijos rinkos naujienomis, stengiuosi išpildyti kiekvieno kliento lūkesčius, pasiūlyti pačius geriausius ir kokybiškiausius aparatus. Kiekvienam klientui parenku būtent jam skirta ir tinkantį aparatą, kuris atitiktų ( arba -  patenkintų ) Jūsų lūkesčius, kainos ir kokybės santykį.

Živilė

Aptarnavimo specialistė

Aptarnavimo sferoje dirbu ilgiau nei 10 metų. Esu atsakinga už užsakymų valdymą, prekių pristatymo terminų įgyvendinimą, sklandžių mokymų eigos priežiūra. Prisiliečiu prie kiekvieno kliento užsakymo, kuruoju jo surinkimą, seku pristatymo eigą, ir rūpinuosi, kad kiekvienas užsakymas būtų išpildytas laiku, tinkamai ir profesionaliai.

Aleksandra

Lektorė, kosmetologė, mokytoja

Daugiau nei 10 metų dirbau kosmetologę Londone, jau ilgiau nei metus tęsiu savo darbus Lietuvoje. Esu kvalifikuota kosmetologė, bei lektorė. Kievieną savo  mokinį stengiuosi išleisti į darbus maksimaliai pasiruošusį, išprususį, ir pasitikinti savimi, tuo ką jis daro savo veikloje. Visiškai “šviežiems” tik pradedantiems dirbti kosmetologams, patariu, kur galima ieškoti naudintos informacijos. Po mokymų rūpinuosi savo mokiniais, konsultuoju ir padedu įvairiose situacijose.

Gytis

Kosmetologinės įrangos garantinio aptarnavimo specialistas

Turiu aukštąjį koleginį elektronikos inžinieriaus išsilavinimą. Su kosmetologinių aparatų technine puse susidraugavau būdamas paauglys, ne veltui įstojau studijuoti inžinerijos. Tai mano arkliukas, kiekvieną dieną susiduriu su įvairiausiais aparatais. Stengiuosi maksimaliai greitai apžiūrėti įrangą, diagnozuoti gedimą, ir tinkamai atlikti aparato remontą.

Profesionaliai - profesionalams!

Apie Labory

Mes kartu su mūsų komanda, dalyvaujame užsienio parodose ir galime pasiūlyti platų kokybiškų ir inovatyvių kosmetologijos aparatų asortimentą. Aktyviai dalyvaujame įvairiuose kvalifikuotose kosmetologijos seminaruose ir mokymuose, kurių metu nuolat įgyjame naujų žinių ir pritaikome jas savo darbe. Džiaugiamės, kad mūsų klientai pasitiki mumis ir kreipiasi dėl rekomendacijų, susijusių su kosmetologijos aparatais. Laukiame Jūsų užklausimų.
Nuo2021 metų dalyvaujame Cosmoprof Worldwide Bologna ir BEAUTY DÜSSELDORF parodose. Esame KKAL (Kosmetikų ir Kosmetologų Asociacija) nariai.
2024metų liepos mėnesį tapome Ispanijos gamintojo EMOVEX estetinių ir kosmetologijos aparatų atstovais Baltijos šalyse. Taip pat 2024 metų liepos mėnesį pradėjome bendradarbiauti su Italijos gamintoju SELENIA ITALIA, todėl dabar galime pasiūlyti jų produkciją Baltijos šalims.

 

Sekite mus: